Millefiori Milano - Huisparfums


Het is voor Nederland een vrij nieuw fenomeen om huisparfums te gebruiken in de woonkamers. Terwijl geur toch een heel belangrijk onderdeel is van je stemming. Denk aan de geur van koffie, de frisse geur van gewassen wasgoed of een parfum voor het lichaam.

Huisparfums geven niet alleen fysieke warmte, maar verfrist ook uw leef / werk omgeving op elk gewenst moment. De verfijnde parfums van Millefiori creëren onmiddellijk een positieve atmosfeer in de huiskamer maar ook op werkplekken.

Tegenwoordig zie je dat alle zintuigen ( zien, horen voelen, ruiken en proeven) langzamerhand steeds meer in de woonomgeving samen worden ingezet om onze eigen persoonlijke woonsfeer te creëren. Er zijn verschillende manieren om geur in je huis aan te brengen.
Op het gebied van huisparfums is de laatste jaren heel wat veranderd. Niet alleen de kwaliteit is veranderd. De lichte, waterachtige luchtjes uit de jaren 90 zijn grotendeels vervangen door vollere varianten van fijne, lekkere en inspirerende huisparfums.

Geuren werken bij mensen op het zogeheten limbische stelsel. Dit is het centrum in de hersens dat o.a. geur in verband brengt met bepaalde belevingen of herinneringen. Geur is namelijk vaak onbewust de meest bepalende factor in uw omgeving.
Geur stimuleert tevredenheid
Uit diverse onderzoeken is gebleken dat ‘geur’ een enorme toegevoegde waarde creëert. Door het inzetten van geur kunnen emoties namelijk positief beïnvloedt worden.
Slideshow
Slideshow